diumenge, 23 de març del 2014

Pares i mares, entreu a l'aula!!!

Mmmmm... què bo!!!

En aquesta ocasió, han estat Valentina i Encarni, mares dels nostres companys Àlex i Natàlia, les "mestres" d'aquest taller-afició.
Valentina i Encarni, van manifestar la seua afició per la bona cuina, i van confeccionar una recepta fàcil, divertida, nutritiva i sana per a la classe de "Les Estrelles".
Després d'haver explicat i portat a la pràctica les normes d'higiene necessàries, VAN FER UN SANDWITX ESPECTACULAR!

Portava:
- 2 llescades de pa de motlle
- formatge d'untar
- paté de tonyina
- olives negres
- pebrera

En acabar d'untar, el van decorar com a grans artistes, PERQUÈ DESPRÉS S'HAVIEN DE MENJAR LES SEUES PRÒPIES PRODUCCIONS...

Ens va encantar el taller, ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt...
Volem repetir!!! Bon profit!!!
MOLTES GRÀCIES VALENTINA I ENCARNI!!!




 Estrenem els vostres tallers, els de les vostres aficions...

Viatjar llegint...

Com hem quedat en vàries ocasions, està oberta la classe per a totes les vostres col·laboracions. Recordeu que enguany volem apropar de manera lúdica i significativa les vostres aficions als vostres fills i a la resta dels companys i companyes de classe. Iniciem doncs els tallers de pares i mares, i la inauguració l'ha dut a terme ISABEL, mare del nostre company Hèctor:

Isabel volia transmetre la seua afició a la lectura i als viatges, triant una manera excel·lent per mostrar-ho. La frase que definia la seua "visita-exposició" va ser:

CÓM PODEM UNIR LES DOS GRANS AFICIONS QUE JO TINC?: VOS VAIG A DEMOSTRAR QUE LLEGINT ES POT VIATJAR. 

No podria haver segut millor el començament. Donat que estem portant a terme el projecte de treball "Dracs", Isabel ens va fer un recorregut històric des dels principis dels temps i civilitzacions antigues, fins l'època actual, utilitzant com a fil conductor les grans edificacions, els castells, els cavallers,... I VERTADERAMENT VAM FER UN GRAN VIATGE.
En definitiva, un gran treball de lectura, i sobretot d'animació lectora... ja que en un moment vam poder anar a la prehistòria, a roma i egipte, a l'època medieval,...

GRÀCIES ISABEL!!! 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada